Specialiștii anticipează câștiguri de 150 de milioane de lire sterline pentru Emma Răducanu

Specialiștii anticipează câștiguri de 150 de milioane de lire sterline pentru Emma Răducanu

Reading Time: < 1 minut

Emma Răducanu, jucătoarea de 18 ani cu origini românești care a câștigat US Open 2021, ar putea avea câștiguri de 150 de milioane de lire sterline, anticipează specialiștii britanici.

După parcursul bun de la Wimbledon, coroborat cu succesul de la US Open, popularitatea sportivei al cărui tată este român este în continuă creștere, iar companiile de publicitate se luptă pentru semnătura sa.

Presa din Marea Britanie notează că Emma are în prezent două contracte de sponsorizare, cu gigantul de articole sportive, Nike, dar și cu furnizorul de rachete Wilson, care împreună valorează 100.000 de lire, iar acestea sunt încheiate pe o perioadă de doar un an,

Specialiștii spun însă că acestea vor fi reînnoite, iar sumele încasate urmează să fie de 10 ori mai mari decât cele din prezent.

În plus, Emma Răducanu este deja „vânată” de marile branduri. Printre acestea se numără Castore, firma britanică de îmbrăcăminte sportivă care are acorduri cu Andy Murray, echipa de Formula 1 McLaren, naționala de cricket a Angliei, dar și cu echipele de fotbal Wolverhampton, Newcastle și Rangers.

Mai mult, zeci de mărci globale din sectorul modei, automobilelor, băuturilor răcoritoare și ale înfrumusețării, precum Aston Martin, Chanel, Lacoste sau Uniqlo s-au arătat interesate să obțină parteneriate cu noua stea a tenisului feminin.

Celebra firmă de bijuterii Tiffany ar fi luat legătura cu impresarul Emmei Răducanu pentru ca sportiva să devină ambasadorul mărcii americane.

Atfel, speciliaștii britanici anticipează că brandul Emma Răducanu va face ca tenismena cu origini românești să devină prima sportivă din UK care o să încaseze 150 de milioane de lire sterline.