Un român, şef al gigantului bancar american Citi în Rusia. Marius Dorner a fost numit director divizie companii multinaţionale pentru Citi în Rusia şi regiunea Rusia, Ucraina şi Kazahstan

Marius Dorner are o experienţă bancară de peste 20 de ani, în corporate finance şi corporate banking, cea mai mare parte construită în cadrul Citi România.

Marius Dorner devine director divizie companii multinaţionale (global subsidiaries group head) al Citi în Rusia şi pentru clusterul Rusia, Ucraina şi Kazahstan (RUK) începând cu 1 noiembrie 2021, sub rezerva obţinerii aprobărilor de reglementare necesare.

În prezent, el este şef global subsidiaries group Citi pentru Africa de Sud, funcţie pe care a preluat-o din octombrie 2017, după ce anterior a fost şef corporate banking (corporate banking head) la Citi pentru România.

Marius Dorner are o experienţă bancară de peste 20 de ani, în corporate finance şi corporate banking, cea mai mare parte construită în cadrul Citi România. A început să lucreze la Citi în Bucureşti din 2000, după ce a terminat Facultatea de Ştiinţe Economice la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, cu licenţa în bănci şi finanţe, iar în perioada 2013-2017 a fost director corporate bank.