Extindere în ţară: Fraţii Pavăl de la Dedeman merg lângă uzina Ford Otosan din Craiova şi preiau integral fostul proiect ELI 4. Pot construi aproape 60.000 mp de proiect logistic

Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, cel mai mare business antreprenorial românesc, au preluat prin Pavăl Holding firma Asset Proiect Craiova SRL, devenind unic acţionar. Anterior, firma făcea parte din portofoliul ELI Parks/Element Indus­trial, având numele de ELI 4 Craiova.

Element Industrial anunţa în 2019 achiziţia lângă Craiova a unui teren de 11 hectare unde viza dezvoltarea unui nou parc industrial, miza fiind de a merge în proximitatea uzinei Ford de la Craiova pentru logistică auto. Potrivit consultanţilor, proiectul este la 8 km de centrul Craiovei, pe DN6 şi este în proximitatea centurii de sud a oraşului.

Fraţii Pavăl s-au mai asociat în trecut cu Ionuţ Dumitrescu, fondatorul Element Industrial, în proiectul ELI Park 1 din Chitila şi care ulterior a fost vândut sud-afri­canilor de la Fortress, dar şi într-un proiect la Bacău, dar din care au ieşit fondatorii Dedeman.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels